Δωρεά 5.000 kit Γυναικείας Υγιεινής στις πληγείσες περιοχές, σε συνεργασία με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η 100% Ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., με αίσθημα ευθύνης, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Σε συνέχεια των πολλαπλών δωρεών που έστειλε η ΜΕΓΑ τις προηγούμενες μέρες στους συνανθρώπους μας (Δωρεά πάνω από 127.000 τεμαχίων προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προσφορά 1 φορτηγού εμφιαλωμένων νερών, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, προσφορά σχολικών ειδών και εξοπλισμού) προχώρησε επιπλέον στη δωρεά 5.000 kit Γυναικείας Υγιεινής, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και σε συνεργασία και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα δήλωσε σχετικά:  «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη ΜΕΓΑ η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης απέναντι στις πληττόμενες γυναίκες της Θεσσαλίας και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στη μεγάλη δοκιμασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν». 

H Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΜΕΓΑ κα Σοφία Τσάκα  δήλωσε σχετικά: «Η σκέψη μας είναι συνεχώς δίπλα στις οικογένειες όλων όσοι δοκιμάζονται από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Ανταποκριθήκαμε άμεσα και θετικά από την πρώτη στιγμή στο αίτημα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας δημιουργώντας ένα kit ατομικής φροντίδας που περιέχει, μεταξύ άλλων, προϊόντα γυναικείας υγιεινής και αντισηπτικής προστασίας. Τα 5.000 κουτιά Γυναικείας Υγιεινής έχουν ήδη παραδοθεί και θα διανεμηθούν δωρεάν, με συντονισμό και ευθύνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στις γυναίκες που πλήττονται. Συνεχίζουμε έμπρακτα να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας με πράξεις φροντίδας».

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…