Δωρεά δύο Πυροσβεστικών Οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προέβη στη δωρεά δύο πλήρως εξοπλισμένων πυροσβεστικών οχημάτων 4X4, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα του Πυροσβεστικού Σώματος. Η τελετή παράδοσης των οχημάτων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά.

Για τη ΜΕΓΑ, η ασφάλεια του καταναλωτή είναι ύψιστη προτεραιότητα. Την αρχή αυτή υπηρετεί η 100% ελληνική εταιρεία – ηγέτης στον τομέα προϊόντων προσωπικής υγιεινής σχεδιάζοντας και παράγοντας καθημερινά μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που έχουν αναμετρηθεί και κατακτήσει επιτυχώς τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Την αρχή αυτή υπηρετεί, όμως, και σε επίπεδο κοινωνικού έργου, όπως μεταξύ άλλων και με το βραβευμένο περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο «Δάσος = Ζωή», προσφέροντας για τρίτη συνεχή χρονιά κρίσιμο εξοπλισμό πυροπροστασίας στο Πυροσβεστικό Σώμα, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Τα δύο πλήρως εξοπλισμένα σύγχρονα οχήματα, μάρκας Ford Ranger Double Cab Wildtrak 2.000cc, 213hp, Diesel, 4×4 Auto Euro 6.2, βρίσκονται ήδη στη διάθεση των αναγκών του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, έτοιμα να λειτουργήσουν, ενισχύοντας περαιτέρω τις επιχειρησιακές του δυνατότητες. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο 6ος Πυροσβεστικός Σταθμός καλύπτει την περιοχή της βορειοανατολικής Πάρνηθας μέχρι τα σύνορα της Βοιωτίας, τον Ωρωπό και τον Κάλαμο, έναν ιδιαίτερα μεγάλο δασικό τομέα,  ο οποίος διατηρεί ζωντανό έναν από τους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, αυτόν της Πάρνηθας.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς στην ομιλία του δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου μας και του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος θα ήθελα να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» προς την εταιρεία ΜΕΓΑ για την ευγενική δωρεά, τονίζοντας ότι η ΜΕΓΑ είναι σταθερά διαχρονικά δίπλα μας και στηρίζει το Πυροσβεστικό Σώμα. Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη δωρεά έρχεται να ενισχύσει τις επιχειρησιακές ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιμετώπιση των κάθε είδους συμβάντων που καλείται καθημερινά να διαχειριστεί, στο πλαίσιο της αποστολής του, που είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και του εθνικού φυσικού μας πλούτου».

Από μέρους της εταιρείας ΜΕΓΑ, η κα Σοφία Τσάκα, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους, ανέφερε σχετικά: «Είναι μια μέρα ιδιαίτερα ξεχωριστή για όλους εμάς στη ΜΕΓΑ. Η δωρεά των δύο πλήρως εξοπλισμένων πυροσβεστικών οχημάτων αποτελεί μια μικρή ένδειξη της βαθιάς ευγνωμοσύνης για όσα προσφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος για την ασφάλεια και προστασία των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος. Χάρη στο δικό τους έργο, με κάθε δική τους νίκη ενάντια στον κίνδυνο, κερδίζει η ζωή, η φύση, κερδίζει η κοινωνία μας και το αύριο των παιδιών μας.  Εκ μέρους των 700 ανθρώπων της ΜΕΓΑ, σήμερα σκύβουμε μπροστά τους με σεβασμό και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε σταθερά, και πάντα, δίπλα τους».

Στην τελετή παράδοσης των οχημάτων παρέστησαν εκπρόσωποι της ΜΕΓΑ και της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Με τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ως βασικό άξονα της στρατηγικής της, η ΜΕΓΑ συνεχίζει με συνέπεια να ενώνει τις δυνάμεις της με σημαντικούς φορείς και να δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία, με θετικό αντίκτυπο για την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

 

Τελευταία Νέα

Όλα τα νέα
18.04.2024
Τα σερβιετάκια EveryDay Natura βραβεύθηκαν για την καινοτομία τους από τους ίδιους τους καταναλωτές!

Μία ακόμα διάκριση σημείωσε η 100% ελληνική μάρκα γυναικείας υγιεινής EveryDay και ειδικότερα τα σερβιετάκια EveryDay Natura! Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο…